Dhoma & Apartamente

Nëse jeni duke kërkuar për një shtëpi larg shtëpisë, thjesht hyni këtu. Ju mund t'i merrni të dyja, një përvojë të pabesueshme dhe relaksuese ndërsa jeni me pushime. Hidhini një sy më nga afër dhomave dhe apartamenteve që ofrojmë dhe zgjidhni atë për ju.

Beauty Vintage Room
Beauty Vintage Room 2 të rriturit
Dhome private Detajet: Kapaciteti maksimal 2 persona, 1 dhomë gjumi, 1 krevat, 1 banjë + WC. Dhoma ndodhet ne katin e 1. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
53
Traditional Classic Room
Traditional Classic Room 2 të rriturit
Dhome private Detajet: Kapaciteti maksimal 2 persona, 1 dhomë gjumi, 2 krevate, 1 banjë + WC. Dhoma ndodhet ne katin e 1. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
57
La Belle Epoque Room
La Belle Epoque Room 2 të rriturit
Dhome private Detajet: Kapaciteti maksimal 2 persona, 1 dhomë gjumi, 1 krevat, 1 banjë + WC. Dhoma ndodhet ne katin e 1. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
57
Stylish Classic Room
Stylish Classic Room 2 të rriturit
Dhome private Detajet: Kapaciteti maksimal 2 persona, 1 dhomë gjumi, 1 krevat, 1 banjë + WC. Dhoma ndodhet ne katin e 1. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
57
Smart City Room
Smart City Room 2 të rriturit
Dhome private Detajet: Kapaciteti maksimal 2 persona, 1 dhomë gjumi, 1 krevat, 1 banjë + WC. Dhoma ndodhet ne katin e 1. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
65
French Royal Room
French Royal Room 2 të rriturit
Dhome private Detajet: Kapaciteti maksimal 2 persona, 1 dhomë gjumi, 1 krevat, 1 banjë + WC. Dhoma ndodhet ne katin e 1. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
65
Quiet and Comfortable Zen Room
Quiet and Comfortable Zen Room 2 të rriturit
Dhome private Detajet: Kapaciteti maksimal 2 persona, 1 dhomë gjumi, 1 krevat, 1 banjë + WC. Dhoma ndodhet ne katin e 1. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
65
Natural Wood Apartment
Natural Wood Apartment 3 të rriturit
Apartament Privat Detajet: Kapaciteti maksimal 3 persona, 1 dhomë gjumi, 2 krevate, 1 banjë + WC. Apartamenti ndodhet ne katin e 2. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
100
Modern Traveler Apartment
Modern Traveler Apartment 4 të rriturit
Apartament Privat Detajet: Kapaciteti maksimal 4 persona, 1 dhomë gjumi, 2 krevate, 1 banjë + WC. Apartamenti ndodhet ne katin e 1. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
120
Blue Marine Apartment
Blue Marine Apartment 4 të rriturit
Apartament Privat Detajet: Kapaciteti maksimal 4 persona, 1 dhomë gjumi, 2 krevate, 1 banjë + WC. Apartamenti ndodhet ne katin e 1. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
120
Cozy Scandinavian Apartment
Cozy Scandinavian Apartment 3 të rriturit
Apartament Privat Detajet: Kapaciteti maksimal 3 persona, 1 dhomë gjumi, 2 krevate, 1 banjë + WC. Apartamenti ndodhet ne katin perdhe. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
120
Nomad Explorer Apartment
Nomad Explorer Apartment 4 të rriturit
Apartament Privat Detajet: Kapaciteti maksimal 4 persona, 1 dhomë gjumi, 2 krevate, 1 banjë + WC. Apartamenti ndodhet ne katin perdhe. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
120
Glamour Red Apartment
Glamour Red Apartment 4 të rriturit
Apartament Privat Detajet: Kapaciteti maksimal 4 persona, 1 dhomë gjumi, 2 krevate, 1 banjë + WC. Apartamenti ndodhet ne katin e 1. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
120
Golden Elegant Apartment
Golden Elegant Apartment 4 të rriturit
Apartament Privat Space details : Maximum Capacity of 4 people, 1 bedroom, 3 Beds, 1 bathroom + WC. The apartment is located on the 1st floor. You'll have the entire place to yourself with independent entrance and will only share it with other guests in your group.
140
Trendy Green Apartment
Trendy Green Apartment 4 të rriturit
Apartament Privat Detajet: Kapaciteti maksimal 4 persona, 1 dhomë gjumi, 3 krevate, 1 banjë + WC. Apartamenti ndodhet ne katin e 2. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
140
Warm Familiar Apartment
Warm Familiar Apartment 4 të rriturit
Apartament Privat Detajet: Kapaciteti maksimal 4 persona, 1 dhomë gjumi, 3 krevate, 1 banjë + WC. Apartamenti ndodhet ne katin e 2. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
140
Contemporary Chic Apartment
Contemporary Chic Apartment 5 të rriturit
Apartament Privat Detajet: Kapaciteti maksimal 5 persona, 2 dhoma gjumi, 4 krevate, 1 banjë + WC. Apartamenti ndodhet ne katin e 1. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
205
Industrial Style Apartment
Industrial Style Apartment 5 të rriturit
Apartament Privat Detajet: Kapaciteti maksimal 5 persona, 3 dhoma gjumi, 4 krevate, 1 banjë + WC. Apartamenti ndodhet ne katin perdhe. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
205
Contemporary Chic Apartment
Contemporary Chic Apartment 8 të rriturit
Apartament Privat Detajet: Kapaciteti maksimal 8 persona, 3 dhoma gjumi, 6 krevate, 1 banjë + WC. Apartamenti ndodhet ne katin e 1. Ju do ta keni të gjithë vendin për vete me hyrje të pavarur dhe do ta ndani vetëm me të ftuarit e tjerë në grupin tuaj.
295

Nëse keni një kërkesë të veçantë dhe dëshironi të na kontaktoni përpara se të rezervoni në faqen tonë të internetit, mund të plotësoni formularin e mëposhtëm. Një anëtar i ekipit tonë do t'ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur

Kërkesë – Formulari i Rezervimit – Kërkesë për Informacion
Zgjidhni një datë
Zgjidhni një datë
2

ose rezervoni online

Ju mund të rezervoni direkt në faqen tonë të internetit për ÇMIMIN MË TË MIRË! 🙂

Çmimi më i mirë i disponueshëm duke rezervuar nga faqja jonë e internetit!
Netëve 1
Akomodimet 1
Të rriturit 2
Çmimi ynë më i mirë 57
73.53
82.08
78.66
57

…ose me një nga partnerët tanë më poshtë! 🙁

Private & Comfortable Apartments

Planifikoni një eksperiencë të paharrueshme sot!

Ne mund t'ju ndihmojmë të përshtatni qëndrimin dhe përvojën tuaj brenda buxhetit tuaj.


Rezervoni qëndrimin tuaj tani

sqShqip